Kuulumisia kuvina

Päivitetty: 30. jouluk. 2019


Kevät on toden teolla taittanut talven ikeen takatalven jäljiltä ja luonto puskee kesää kohti niin vauhdilla, ettei meinaa perässä pysyä. Puiden lehdet kasvavat silmissä, kukat kohoavat maaperästä ja koko ympäristö herää eloon.

Vaikka läsnäoloni sosiaalisessa mediassa ja ylipäätään missään muualla kuin omissa askareissani on ollut varsin vajavaista viime aikoina, en ole sentään aivan laakereilla lepäillyt (sitäkin kuitenkin tunnustan tehneeni, sillä olen ottanut omaa lomaa ja vetänyt tunnin päiväunia päivittäin hyvällä omallatunnolla ja keskittynyt pitämään päätä kasassa varsin tapahtumarikkaan syksyn ja talven jäljiltä).

En kuitenkaan ole osannut pysyä täysin erossa työn touhusta, ja ottanut joitain toimeksiantoja vastaan - kuten esimerkiksi muutamat allanäkyvät poiminnat.

Yllä Paperiliiton lehteen tehty henkilökuvaus

ja alla Kaisanetille kuvia markkinointikäyttöön.

Yksi hauska toteutus tapahtui kahden K-Marketin kauppiaiden toimesta, kun he halusivat muistaa kolmatta K-kauppaa luotsaavien kauppiaiden muuttoa eri paikkakunnalle. Otin kauniit kuvat auringonlaskun aikaan ja yhdestä kuvasta tein 50x70 cm kokoisen taulun muistoksi ja yhdestä kuvasta sitten postikortin. Olipa ainakin mieleenpainuva läksiäislahja!

Olin kuvaamassa myös Elämäni Juhlat -tapahtumassa Kajaanissa.

Esillä oli kattavasti monien paikallisten yritysten tarjontaa juhliaan suunnitteleville ja monille muillekin.

Näytöslavalla mallit toivat esille monien eri vaateliikkeiden tarjontaa.