top of page

Kuvaukset

Teen toistaiseksi

vain hyvin

rajallisen määrän

kuvaustoimeksiantoja.

Soita tai laita viestiä toiveistasi,

niin katsotaan olisiko ne

osaltani toteutettavissa!

Kuvaan Canonin

ammattilaistason kameralaitteistolla.

Minulla on kaksi eri

kamerarunkoa

(R5 sekä 6D Mark II)

sekä eri tarpeisiin

sopivia objektiiveja,

kuten

EF 35mm F1.4L II USM

EF 70-200mm F2.8L II USM

EF 24-105mm F4L IS USM

Macro EF 100mm F2.8L IS USM

Sigma Art 85mm F1.4 DG

Toimintaohjeet kuvattaville

 1. Ota yhteyttä ja sovitaan kuvausaika, -paikka ja muut yksityiskohdat.

 2. Jos mielessäsi on visio siitä, millaisia kuvia haluat, voit laittaa minulle esimerkkikuvia tai kertoa toiveistasi, niin osaan ottaa ne huomioon hyvissä ajoin. 

 3. Otetaan kuvat.

 4. Karsin mielestäni parhaiten onnistuneet kuvat ja käsittelen ne näkemykseni mukaan. 

 5. Lähetän sinulle laskun, jonka kirjauduttua ja kuvien valmistuttua (yleensä 1-4 viikon kuluessa, sesonkiaikana voi kestää kauemmin) saat linkin suojattuun nettikansioon, josta pääset lataamaan kuvat itsellesi. 

 6. Kopioi kuvat kaiken varalta mielellään useampaan eri paikkaan, koska säilytän ne itselläni vain rajallisen ajan. Mikäli haluat kuvat muistitikulle, siitä tulee 10 e veloitus (sis. muistitikun). Kuvat toimitetaan jpg-muodossa - raakakuvia ei luovuteta asiakkaalle. Kuvat ovat kooltaan vähintään 3000px (pitkä sivu).

 7. Voit vapaasti teettää kuvista haluamassasi paikassa paperikuvia ja muita kuvatuotteita, luovuttaa kuvia esimerkiksi sukulaisille sekä käyttää niitä sosiaalisessa mediassa (Facebook, Instagram jne.). Mikäli kuvassa ei näy kuvaajan nimeä, mainitse siitä kuvatekstin yhteydessä.

 8. Kuvien luovuttaminen/myynti kolmannelle osapuolelle kaupalliseen käyttöön ilman erillistä lupaa on kielletty.

 9. Kuvien tekijänoikeudet ja julkaisuoikeudet säilyvät kuvaajalla. Käytän ottamiani kuvia esillä sosiaalisessa mediassa, portfolioissa, nettisivuillani sekä mahdollisesti myös muussa markkinointikäytössä, mikäli erikseen ei muuta ole sovittu.

 10. Mikäli muokkaat alkuperäistä kuvaa rajaamalla, värikäsittelyllä tai jollain muulla tapaa, mainitse siitä kuvan yhteydessä. Älä muokkaa sellaisia kuvia, joissa kuvaajan nimi näkyy vaan voit joko pyytää minua tekemään toivomasi käsittelyn kuvalle tai sitten pyytää kuvan ilman nimeä ja käsitellä sitä itse.

 11. Ota yhteyttä taas kun seuraavan kerran tarvitset kuvaajaa - olen käytettävissä!

bottom of page