top of page

Juhlien kuvakoostetta


Mitä tärkeästä päivästä jää käteen, kun vuorokausi vaihtuu seuraavaan ja juhlahumu hälvenee? Muistoja tietenkin, mutta entäs mitään konkreettista; muutakin kuin kasa tiskiä?

No, ainakin valokuvat.

Kauan ennen kun aloin kuvata työkseni yhtään mitään, kuskasin kameraa mukanani kaikkialle ja otin paljon kuvia ihan siksi, että on sitten jotain mitä joskus muistella. Onneksi olin (edes jossain asiassa) näin kaukaa viisas, sillä on mukavaa uppoutua aika-ajoin selaamaan elettyä elämää kuvien kautta - muistot itsessään kuitenkin tahtovat haalistua ja muuttaa muotoaan mielen sopukoissa sitä mukaa kun aikaa välissä kuluu lisää, mutta kuvat palauttavat mieleen elävästi vuosikymmentenkin takaiset hetket.

Siksi tällä kertaa tällainen kuvapainotteinen blogikooste yhdestä kuvin taltioiduista rippijuhlapäivästä. Toivottavasti näistäkin kuvista on kuvatuille paljon iloa nyt ja vielä sittenkin, kun vuodet ovat välissä vierineet!

Aina saatteeksi ei tarvita liikaa sanoja, vaan kuvat kertovat kaiken tarpeellisen. Kiitos että sain tulla ikuistamaan tämän tärkeän päivän - ja paljon onnea rippikoulun käyneelle ja myötätuulta elämän pyörteisiin!

Juhlat & upeat leivonnaiset ovat Sokerimurun Jennin käsialaa.


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page