Palvelut

yrityksille

Haluatko erottua edukseksi kilpailijoiden keskeltä? Kaipaako yrityksesi visuaalinen ilme päivitystä? Tarvitsetko kuvituskuvia yrityksen markkinointi-/some-käyttöön? Olisivatko tuoreet henkilöstökuvat ajankohtaiset? Puuttuuko verkkokaupastasi selkeät ja myyvät tuotekuvat? Tarvitsetko apua esitteen suunnittelussa ja siihenkin voisi päivittää uudet kuvat?

 

Olen ollut monenlaisessa mukana ja auttanut erilaisia yrityksiä eteenpäin toiminnassaan ja valjastan osaamiseni mielellään eri tahojen käyttöön.

Kuvaan monenlaista materiaalia myös erilaisille yhdistyksille - esimerkiksi lehtijuttujen ja nettiartikkeleiden kuvituskuvia. Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan, kuinka voisin olla avuksi!

Henkilöstökuvaus

Perinteiset "pönötyskuvatkin" ovat joskus tarpeen ja nekin onnistuu kuvata, mutta vielä mieluummin kuvaan henkilöstön jossain miljöössä - esimerkiksi yrityksen omissa tiloissa tai jossain yrityksen toimintaa tukevassa ympäristössä.

1/9

Tuote- ja toimitilakuvaus

Tunnelmalliset kuvat tuotteista tai yrityksen tiloista ovat olennainen osa yrityksen markkinointia.

1/37

Lehtikuvaus

Toimin sopimuskuvaajana Sanoma Media -konsernille ja kuvaan lehtikuvia säännöllisesti. Ottamiani kuvia julkaistaan monissa lehdissä, kuten ET, Me Naiset, Yhteishyvä, Hevosurheilu jne.

1/6

Anu Kovalainen Photography & Art

Y 2207727-9

Pappilanniementie 141

87850 Paltaniemi

KAJAANI | FINLAND

© Anu Kovalainen

Kuvien luvaton käyttö kielletty.