on yhden naisen pyörittämä yritys,

jonka tunnuslause "kädenjälkeä Kainuusta kynällä & kameralla" tiivistää tärkeimmät:

valokuvaus- ja kuvituspalveluja yksityisille sekä yrityksille pääasiassa Kainuun alueella

Eniten minua työllistävät lapsi- ja perhekuvaukset sekä häät, ja yrityspuolelta henkilöstö- ja lehtikuvaukset.

Kuvaan myös hevosrakkaana ihmisenä olen kuvannut myös monet Kajaanin ravikaudet.

 

Nykyisellä nimellä ja mittakaavalla toiminta alkoi 1.1.2017.

Ensimmäisen kerran rekisteröin nykyisen Y-tunnuksen kuitenkin jo vuonna 2008, jolloin tein kuvitustöitä Tmi Anu Kovalainen -nimellä ja vuodesta 2013 alkaen Minella Design -aputoiminimellä oman silloisen sisustus- ja lahjatavaraliikkeeni ohella. 

Valokuvausten ja kuvitustöiden ohessa teen myös monenlaisia muita luovan alan töitä. Olen mm. toteuttanut nettisivuja, suunnitellut yrityksille markkinointimateriaalia kuten käyntikortteja, mainoksia & esitteitä ja tehnyt yksityishenkilöille persoonallisia hää- ym. kutsuja tai postikortteja omista valokuvista. Kysy rohkeasti jos mielessäsi on jokin idea jolle etsit toteuttajaa!

Yksi suuri osa-alue toiminnassani on kuvatuotteet. Toimin yhteistyössä keuruulaisen kortti- ja lahjatavaratukku Linnapaperin kanssa suunnitellen mm. postikortteja, magneetteja, adresseja ja kalentereita. Löytyypä mallistostani myös kuvillani & teksteilläni varustettuja keittiöluutuja, julisteita ja käsintehtyjä puutauluja. Kurkkaa verkkokaupasta tarkemmin!

Vaikka tukikohtani on Kainuussa, kuljen joustavasti töiden perässä pitkin poikin maata, joten välimatka ei ole ongelma.

Seuraava toimeksianto voi tapahtua juuri Sinun kanssasi, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Työtilat

Toimitilat minulla sijaitsevat Paltaniemellä,

10 kilometrin päässä Kajaanista, idyllisten maalaismaisemien helmassa.

 

Kuvasin aiemmin studiotyylisiä kuvia taustakangasta vasten sisätiloissa, mutta luovuin siitä ja otin tilat muuhun työkäyttöön. Tiloista löytyy edelleen kuvatuotteiden esittely- ja myyntipiste, johon saa tulla tutustumaan halutessaan - sovittaessa milloin vain sekä erillisinä avoimien ovien päivinä.

 

Myös pihapiiri tarjoaa kauniin miljöön ulkokuvauksiin, kuten koko Paltaniemen kuvankaunis ympäristö, jossa on runsaasti vanhaa 1800-luvun (jopa vanhempaa) rakennuskantaa, peltoa, metsää sekä kylää reunustava Oulujärvi.

Myönnetyt tunnukset

Yritykselle on myönnetty kesäkuussa 2017 kotimaisuudesta kertova Avainlippu -merkki ja helmikuussa 2017 Suomenhevonen -postikortti sai virallisen Suomen juhlavuoden Suomi 100 -tunnuksen.

Show More

Anu Kovalainen Photography & Art

Y 2207727-9

Pappilanniementie 141

87850 Paltaniemi

KAJAANI | FINLAND

© Anu Kovalainen

Kuvien luvaton käyttö kielletty.