"Elätkö sä jossain pilvilinnassa"

Olen usein saanut kuulla eläväni vaaleanpunaisten pilvilinnojen keskellä. Ehkä siinä väitteessä joku totuudensiemen on - se on aika hyvä paikka elää kaiken tämän nykymenon keskellä. Vastapainona kaikelle negatiiviselle, mitä ympärillämme tapahtuu, maailmassa on monin verroin enemmän hyviä asioita. Isoja ja pieniä juttuja, joiden takia kannattaa pysyä positiivisena.

 

Käynnistin tämän projektin tuodakseni esille tällaisia tarinoita ja niiden takana olevia henkilöitä. Tarkoituksenani on kuvata eri henkilöitä erilaisissa ympäristöissä ja antaa heidän kertoa, mikä heidät tekee onnelliseksi. Voit osallistua itse tai ilmoittaa mukaan jonkun, jolla mielestäsi voisi olla tähän annettavaa. Ei ikä-, näkö-, koko- tai muitakaan rajoituksia - kaikki vauvasta vaariin ovat tervetulleita mukaan.

Riittää, että iloista asennetta löytyy!

Täytä allaoleva lomake ja kerro, mitkä asiat sinut tekevät onnelliseksi. Ne voivat olla aivan pieniä arkisia asioita tai suuria elämänmullistuksia, pinnallisia tai syvällisiä, syntymälahjana saatuja tai kokemuksen kautta opittuja asenteita, materiaa tai henkistä pääomaa, mitä tahansa.

Otan henkilökohtaisesti yhteyttä projektiin mukaan valittuihin henkilöihin.

Lue TÄÄLTÄ lisätietoja mukaan hakemisesta ja täytä oheinen lomake.

#1 hanna & pojat
#2 Outi & Onni
piia&huuko
7110_2
_7

Kädenjälkeä Kainuusta kynällä & kameralla

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

Anu Kovalainen Photography & Art

Y 2207727-9

Pappilanniementie 141

87850 Paltaniemi

KAJAANI | FINLAND