top of page

Uusia tuulia

Päivitetty: 5. maalisk. 2020


Talvinen tervehdys!

Viime viikkoina olen puuhastellut muiden hommien ohessa paljon Paltaniemellä studion tiloissa.

Nyt talviaikaan siellä on kuvattu aika tiheään, koska kylmyyden ja pimeyden takia ulkona on ollut haastavampi kuvata varsinkin lapsia. Käytäntö on osoittanut tilojen olevan monin paikoin epäkäytännölliset kuvaustarkoitukseen, joten päätin myllätä paikkoja uusiksi. Alunperin alakerrassa sijainneet oleskelutilat ovat saaneet siirtyä yläkertaan, ja nyt koko alakerta on kuvauskäytössä. Tai oikeastaan, toinen puoli on ns. showroom ja toinen studio.

Tiloihin tulee siis kuvatuotteideni esittely- ja myyntipiste - sieltä on mahdollista siis ostaa mukaan kortteja, korttitauluja, keittiöluutuja ja muita tuotteita, mitä on verkkokaupassakin myynnissä. Maksuvälineenä käy myös kortti, kuten nykyaikaan suotavaa onkin.

Toinen puolisko on sitten se tietynlaisen studion virkaa toimittava. Tietynlaisen siksi, että se ei ole sitä sanan perinteisessä merkityksessä, koska olen enemmän luonnonvalossa ulkona kuvaavaa tyyppiä ja kangasta vasten kuvaus ei ole alkujaan ollut oma suosikkini - eikä ole edelleenkään, mutta monessa tilanteessa se on osoittautunut varsin tarpeelliseksi ja käteväksi. Olen siis vähitellen vasta satsaamassa enemmän studiokuvauksen maailmaan ja hiljalleen hankkimassa siihen käytettävää laitteistoa. Rekvisiittaa löytyy monenlaista, on vilttejä, viirejä, pantoja, kehyksiä, kelkkoja, koreja ja monenlaista muuta kivaa mitä voi vapaasti käyttää kuvissa.

Lisäksi löytyy myös kahvittelupöytä, missä voidaan istahtaa alas kahvikupin ääreen jos ei kuvattavilla ole kiireinen aikataulu. Eikä lapsiakaan ole unohdettu, sillä pienten kuvattavien lahjomiseen (jota joutuu joskus harrastamaan..) löytyy tikkareita. Ne - kuten myöskään kahvit - eivät maksa mitään vaan kuuluvat kuvauksen hintaan.

Täysin valmiina tilat ovat tässä lähiviikkoina - helmikuun aikana - mutta kuvauksia luhtiaitassa voidaan tehdä koko ajan. Tilat ovat avoinna sopimuksen mukaan, ja kuvatuotteisiin ja paikkaan ylipäätään saa tulla tutustumaan milloin vain kun sovit ajan etukäteen. Olen paljon reissun päällä ja kuvauskeikoilla siellä sun täällä, jonka takia ei ole mitään säännöllisiä aukioloaikoja, mutta tulevaisuudessa joitain erikseen ilmoitettavia tapahtumia siellä on aikomus järjestää.

Pian esille tulevat myös uuden mallistoni kortit, eli Anu Kovalainen by Linnapaperi -malliston 12 uutuuskorttia. Ne ovat jo jälleenmyyjien ennakkotilattavissa ja kaikkien katseltavissa Linnapaperin nettisivuilla. Mikäli asut kauempana ja haluat näitä kortteja myyntiin lähiseudullesi, ota johonkin paikalliseen toimijaan yhteyttä ja pyydä ottamaan kortit jälleenmyyntiin. Toki kortteja saa kätevästi myös oman verkkokauppani kautta, jonne lisään ne saataville heti kun kortit ovat painosta ulkona eli tuossa kuun vaihteen tienoilla.

Näihin näkymiin tältä erää - kivaa alkanutta viikkoa kaikille!


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page