top of page

Kuvatuotteita

Päivitetty: 30. jouluk. 2019


Niin se vain vuosi vierii varkain kohti vaihdetta, ollaan jo kovaa kyytiä menossa marraskuun puolella - ja minä kun muka hyvissä ajoin kesän lopussa aloin suunnittelemaan joulutuotteita ettei sitten viime tinkaan taas jää. Ja kuinkas kävi, kiire tuli! Täytyy varmaan ensi vuonna aloittaa joulutuotteiden työstäminen heti, kun uudenvuoden tinat on valettu ja kinkut sulatettu.

Eli kuten ennenkin, tässä on yhdessä sisustus- ja lahjatavaraliike AURORA:n kanssa yhteistuumin toteutettu jos jonkinmoista - uudistunut runokorttimallisto näkee painosta päivänvalon ensi viikon lopussa ja samassa yhteydessä tulee myös joulukortteja.

Kortit painetaan laadukkaalle tekstuuripintaiselle taidekartongille, eli erilaiselle kuin tähän saakka. Etsin pitkään painoa, joka voisi tällaista korttimateriaalia tarjota, ja lopulta sellaisen löysin. Nyt mielenkiinnolla odottelen lopputulosta, että onko se sellainen kuin mielessäni ajattelin.

Lisäksi tuli lisäerä keittiöluutuja. Ekologinen sieniliina on painettu Suomessa ja kestää hyvin kulutusta ja pesua pesukoneessa. Kuva-aiheita löytyy paljon erilaisia, myös jouluisia.

Lisäksi saatiin "uunista ulos" myös nämä uudet mukit. Vaikka itse sanonkin, niin aika kivannäköinen tuli (eihän sitä huonoja ole tarkoitus tehdäkään:-)).

Mukissa on viime kesän valoisana yönä otettu maisemakuva Kajaaninjoelta

ja mukin molemmin puolin on runot.

Olemassa on myös A4-kokoisia korttitauluja, joita on 30 erilaista.

Ne sopivat jättikortiksi tai tauluksi seinälle.

Lisäksi piakkoin tulee vielä seinäkalenteri ensi vuodelle - eli kyllä tässä on taivuteltu kuvamateriaalia hyvin monenlaiseen muotoon. Muitakin tuoteideoita on vireillä ja ehkäpä niitä saadaan alkuvuodesta myös tuotantoon asti.

Näistä tähänastisista tuotteista on tullut todella hyvää palautetta mikä on tottakai hienoa kuulla, sillä nämä on nimenomaan tehty tuomaan iloa ihmisille. Tässä maailmassa ei ole positiivista ajattelua eikä hyvää mieltä tuovia asioita koskaan liikaa.

Runomuki lahjapaketissa

AURORA:n myymälästä

Näitä kuvatuotteita löytyy AURORA:n myymälästä Kajaanin Kauppakadulta, AURORA:n verkkokaupasta sekä tämän oman kotisivuni kautta yläpalkin "Kauppa"-linkin kautta tilaamalla.

Ja jos olet liikenteessä kainuulaisella joulutorilla Kajaanin liikuntahallilla 3. - 4.12., näitä tuotteita saa myös sieltä, olen itse esittelemässä niitä paikan päällä.

Terkuin

Anu


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page