Elämän kiertokulkua

Päivitetty: 30. jouluk. 2019


Kuluneen reilun kuukauden aikana on tullut koettua kattava otanta elämästä, kun eri elämänvaiheet kehdosta hautaan ovat osuneet kohdalle. Ensin häät, sitten kastajaiset ja viimeisimpänä hautajaiset, kun saattelin oman isäni haudan lepoon. Suurimmasta ilosta syvimpään suruun ja kaikkea siltä väliltä. Siihen on mahtunut melkoisen laaja tunneskaala läpikäytäväksi!

Nämä kuvat meidän juhlista on taltioinut Sinikkafoto eli Sinikka Moilanen, joka oli niitä harvoja kuvaajia jonka käsiin uskalsin huoletta luottaa tärkeän päivän taltioimisen. Ja kyllähän sinne olikin kertynyt kasapäin kauniita hetkiä ja yksityiskohtia! 

Voin omakohtaisesti kyllä vahvistaa että valokuvaus olisi ollut viimeisimpiä asioita joista olisin juhlien budjettia suunnitellessa säästänyt. Päivää ei voi elää enää uudelleen kuin muistojen ja kuvien kautta - ja muistot tuppaa vuosien vieriessä helposti haalistumaan.

Löysin vasta isäni vanhan filmikameran sekä minun ekan, oman digipokkarin, jossa oli muistikortillinen kuvia 2000-luvun alkuvaiheilta ja niitä kuvia katsellessa tuttavani totesi, että moni näistä hetkistä olisi kyllä jo unohtunut jos ei kuvia olisi olemassa.

Kampauksen toteutti Kauneuskeskus Mona Kajaanista.

Sanat eivät riitä kertomaan kuinka kiitollinen olen tästä ihmisestä joka elämää vierelläni kulkee...mikään maailman materia ei ole yhtikäs mitään sen rinnalla kun löytää sielunkumppanin ❤️

Vain hetki häähumun jälkeen saimme olla mukana kastamassa serkkuni poikaa, josta tuli mieheni kummipoika. Heidän toinen, nyt kolmevuotias poikansa on puolestaan minun kummipoika 💙

Pääsinpä samalla taas pölyyttämään jauhopussia kun leivoin tilaisuuteen porkkana-juustokakkua ja kinkku-juustohyrriä. 

Vain viikko tästä j