top of page

Kevään korvalla

Päivitetty: 30. jouluk. 2019


Näin minunlaiselleni toukokuussa syntyneelle kevään lapselle käsillä oleva vuodenaika on mitä parhain.

Keväiset kuvituskuvat viime keväältä

Loppukesän/alkusyksyn ohella rakastan huhti-toukokuuta, koska silloin pahin loska-aika alkaa taittua taakse ja luonto puhkeaa kukkaan. Tukalat helteet ja lämmön houkuttelemat hyönteiset loistavat vielä poissaolollaan, kevään ensi kukat puskevat maasta ja linnut visertävät pesintäpuuhissaan. Edes sulaneen lumen alta paljastuneet roskat eivät masenna, kun päivä sen kun pitenee.

Vielä on kuitenkin lunta maassa näillä leveysasteilla varsin paljon. Siitä on otettu hyöty irti pulkkamäen ja hiihtelyn merkeissä. Käydessäni lapsen kanssa mäenlaskussa otin kameran mukaan testatakseni samalla uutta objektiiviostosta.

Kuten näkyy, niin kivaa oli!

BMW-kerhon tiimoilta järjestimme helmikuun lopussa myös jääratapäivän Oulujärven jäällä, ja allekirjoittanutkin kävi sekä itse kurvailemassa että kokeilemassa, miltä tuntuu kyyti oikean rallikuskin ohjaamana - paikalla oli Heikkinen Motorsportin Jarmo Heikkinen BMW e30 325i:n kanssa. Oli melkoista haipakkaa!

Ulkoilutin kameraa myös eräänä hämärtyvänä iltana, kun aurinko painui mailleen. Oli kovin kaunista, kuten kuvista näkyy.

Paltaniemen kuvaustilat alkavat olla nyt ihan kelpo kunnossa kuvauksiin, toki kaikenlaista uudistusta tulee jatkossakin. Tiloissa on nyt talven mittaan otettu monenlaisia otoksia, ja samaa tahtia sulavan lumen kanssa siirtyy kuvaamisen painopiste ulos - mutta sisällä voidaan toki kuvata kesälläkin. Sen verran pitkä talvi on ollut kuvata neljän seinän sisällä, että ilomielin odotan jo kesäkauden tarjoamia kuvausmahdollisuuksia.

Lisäilin galleriaan hieman kuvia, uudet kategoriat löytyy mm. autoille sekä yrityskuville, myös boudoir- eli huomenlahjakuville löytyy nyt oma sivunsa. Pikkuhiljaa työstän sisältöä koko ajan lisää.

p.s. Jos et vielä ole käynyt liittymässä mukaan kanta-asiakkaaksi, tee se nyt - postitan mukaan liittyneille kuukausittaisen uutiskirjeen sähköpostiin ja kirjepostina oman kortin jossa on jäsennumero. Lisätietoa ja liittymiskaavake löytyy täältä.

Kevättalviterveisin

Anu


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page