Valokuvausten ohella teen myös piirrostöitä - pääasiassa muotokuvia valokuvasta. Yleisin tilattu työ on piirros lapsesta tai lemmikistä A4-kokoisena ja kehystettynä. Taatusti uniikki ja persoonallinen muisto omalle seinälle tai lahja läheiselle. Tekniikkana pääasiassa lyijykynä sekä tussi. Maalauksia en tilan- ja ajanpuutteen vuoksi ainakaan toistaiseksi tee.

Toinen suosittu tuote on sukupuut. Ensimmäisen piirsin vuonna 2005 ja sen jälkeen olen saanut tehdä niitä hyvin monia, tasaisin väliajoin. Sekä suoraan yksityisille ihmisille, että Sukutaito Oy:lle tulleiden toimeksiantojen kautta. Kauniin piirrostyön muotoon selkeäksi piirrostyöksi puettu kooste omasta suvusta on ollut todella suosittu, ja niitä on mennyt usein lahjaksi esimerkiksi isovanhemmille ja hääpareille.

Yksityisille tekemieni lukemattomien piirustustöiden lisäksi olen toteuttanut paljon erilaisia piirustusprojekteja - kuten vaikkapa tehnyt 5-tien varrelle Kajaaniin MTK:n "Maaseutua ei voi tuoda" -tienvarsikyltin, kuvittanut Paltaniemestä tehdyn lautapelin, piirtänyt kuvat Suklaatilan joulusuklaalevyihin, tehnyt sarjakuvaa paikallislehteen, suunnitellut monia logoja, tehnyt kuvitukset Karisto Oy:n kustantamaan hevosaiheiseen lastenkirjasarjaan ja kansikuvia moniin omakustanteisiin...vuosiin on mahtunut monenlaista!

Kuten muissakin tekemissäni töissä, myös piirroksiin pätee sama kaava - niillä on 100 % tyytyväisyystakuu. Saat nähtäväksesi kuvan valmiista työstä tai voit tulla paikan päälle katsomaan sitä ja päättää sitten, haluatko lunastaa sen itsellesi. Mikäli et, siitä ei myöskään tule sinulle kuluja.